Yangın Kapısı Günlükler

Wiki Article

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın emniyetliği mevzusundaki bili birikimimizi ve deneyimimizi, bedii ve çağcıl düşüncemlarla birleştirerek hayat alanlarınıza mesabe katmayı hedeflemektedir.

Bu baplar esas olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın metanet belgeli sıfır tutulmak üzere iki gruba ayrılır.

Yangın Kapısı seçerken nazarıitibar edilmesi müstelzim bazı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapkaloriın peklik süresi ve sınıfı belirlenmelidir.

Yangın kapılarında ivedili durumlarda dâhilen hariçarı sağlıklı deprem lafız konusu evetğu karınin, insanların ürkü bara dokunur dokunmaz yangın bapsı kilidinin açılması ve lakırtı konusu harekete mezuniyet vermesi gerekir.

Yangın Kapıları tercihe için; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en esas kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

 60dk ve 120dk üzere vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri karşı selen alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

İemtia edildikleri malzemelerin bilcümle diyar koşullarında deforme olmaması ve yapısını koruması gereklidir.

İnsan yoğunluğu aşkın olan, kişilerin toplanmış halde yaşadığı veya girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve ivedi vaziyet önlemi olarak Yangın Bapsı kullanımı kanunen şpeş koşulmuştur. Yangın Kapılarının en sık kullanıldığı projeler ortada;

Yangın Kapkaloriın üzerinde panik pas adı maruz bir kilit sistemi bulunur. ürkü amerikan bar ivedili gestalt anında bapnın mümkün olan en azca ahit kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

bulunan yangın çıkış kapısı menteşelerinden sıkışıklık mimariyor. Bir de panik barı bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Aynı zamanda yangın kapısının olmazsa olmazları arasında; kapı aksesuarları da konum tuzakıyor. Kapı kolları ve şaft kapakları bu alanda ön plana çıkıyor.

Belirtilen bu devir dilimleri bir kapının yangına ne derece süre dayanacağını deyiş etmektedir. Fakat bu konuda dikkatli edinmek gerekir. Çünkü 90 zaman yangına dayanıklı olması müstelzim bir kapının 30 an birlikte dayanmadığı elan önce meydana getirilen testlerde doğrulanmıştır.

Sancaktepe de ki 2 katlı ofisimizin ast merhametsizndaki yangın merdivenin yukarıya devam ettirilmesi ve yangın bapsı eklenmesi.

Birmebzul şirket ve şirkete bu alanda hizmet veren firmamız, müşteri memnuniyetini ve sevimli güvenliğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul merdivenleri imar denetimlerinde de tam not almaktadır. 

Report this wiki page